fillo2 copy
fillo2 copy

Fillo blødde, scoret og jublet

Martin Fillo glad for at han endelig hadde marginene på sin side.

Viking - Strømsgodset 3-1

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Viking Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Etter åtte kamper på rad uten tre poeng kunne Viking-spillerne endelig juble for tre poeng da Godset ble slått 3-1 mandag.

En av arkitektene var Martin Fillo, som scoret to av målene.

- Vi har ikke vunnet på mer enn to måneder, så det betyr mye for oss. Vi har vært litt uheldig i det siste kampene. Vi har spilt bra, men har ikke vunnet på lenge, sier en glad Fillo til TV 2 Sporten.

Se intervju og kampens Fillo-høydepunkter i videovinduet over!

Blodig start
Han var naturlig nok fornøyd med egen innsats.

- Det var en veldig god kamp for meg. Jeg scoret to mål, og spilte ganske bra. Men hele laget var bra i dag, sier han.

Han var ikke på banen da Godset tok ledelsen, ettersom han måtte sy da han fikk et kutt over øyet. Blodet fosset, men tsjekkeren bebreider ingen.

- Det var ikke med vilje, det var bare en duell der jeg ble truffet skikkelig, og jeg fikk et par sting, men det er greit, sier tomålsscoreren.

- Fortjente flaks
Da han kom ut etter å ha blitt lappet sammen scoret han det første og det tredje målet for Viking. Og selv om han innrømmer å ha vært heldig med det siste, så mener han at det var fullt fortjent at han hadde en porsjon flaks.

- Det var en god pasning fra Alex, og så endret den retning. Jeg var heldig, som du kan se, men jeg har vært uheldig i de siste kampene så jeg fortjente det i dag, sier Fillo.