Anthony Annan
Anthony Annan

Frode Olsen: - En gyllen mulighet for NFF

Frode Olsen håper Norges Fotballforbund benytter muligheten til å straffe Anthony Annan.

Nils Arne Eggen var lite villig til å se på videobilder da han møtte Martin Andresen i TV 2 Sportens studio etter søndagens kamp.

Nå mener Frode Olsen at RBK-treneren må ta et oppgjør med Anthony Annan.

- Disse bildene er Nils Arne Eggen nødt til å se på. Den oppførselen Anthony Annan har på fotballbanen er ikke verdig norsk fotball. Der må den indre justisen i Rosenborg være mye, mye sterkere med tanke på å få bort det problemet de har, sier Olsen i Fotballunsj.

Han tror det er flere som vil se nærmere på videobildene fra episoden hvor Annan tok tak i både det ene og det andre på André Muri.

- Nå har Norges Fotballforbund fått en gyllen mulighet til å gå inn og overprøve dette ved å se på videobildene. Regelverket tillater det når dommeren ikke har sett situasjonen, forklarer han.

Olsen tror heller ikke at RBK-ledelsen i det stille aksepterer Annans oppførsel, fordi det får motstanderne ut av balanse.

- Det tror jeg ikke. Jeg kjenner både Nils Arne Eggen, Erik Hoftun og Rosenborgs fair play-modell godt. De synes ikke dette er staselig. De kommer til å ta grep overfor Annan når de får sett dette, sier TV 2 Sportens fotballekspert.

Se Fotballunsj i videovinduet øverst på siden.