Annan
Annan

- Hoftun bør ta en prat med Annan

Rosenborg-legenden Gøran Sørloth mener gullet ble sikret med bismak.

Rosenborg kan etter alt å dømme feire seriegullet allerede etter at Vålerenga ble slått 3-1 i «seriefinalen» søndag kveld.

- Jeg ble trist og lei meg og føler en bismak med seieren og det som trolig er seriegullet.

VIDEO: Se Eggens reaksjon i videovinduet øverst
LES OGSÅ: Her havner Andresen og Eggen i heftig diskusjon

Men gullfesten havnet helt i skyggen av Nils Arne Eggens oppførsel overfor Martin Andresen på TV 2 Sporten, og Anthony Annans rompeklyping.

Gøran Sørloth spilte 173 seriekamper og scoret 74 mål for Rosenborg i perioden 1985 til 1993.

- Jeg ble trist
Han var selv tilstede på Lerkendal søndag kveld - og mener det ble en seier med bismak.

- Jeg ble trist og lei meg og føler en bismak med seieren og det som trolig er seriegullet. Det at vi ble 11 mot 10, en ivrig dommer, og krangelen med Nils.. Dette burde vi holdt oss for gode til, sukker Sørloth overfor TV 2 Sporten.

Sørloth hadde selv Nils Arne Eggen som sin sjef i mange sesonger. Den tidligere stjernespissen er skuffet over Eggens oppførsel.

- Vi må være ydmyke i både medgang og motgang, vi blir sett opp til, har en oppforstrende og opplærende rolle, det er det viktigste vi gjør. Jeg likte ikke måten vi fremsto på i går, og da med Nils Arne i hovedrollen. Han skulle holdt seg for god til å krangle slik på TV som han gjorde, mener han.

Gøran Sørloth  (Foto: SCANPIX/SCANPIX)
Gøran Sørloth (Foto: SCANPIX/SCANPIX)

Støtter Andresen
I likhet med sin tidligere lagkamerat Mini Jakobsen støtter han Martin Andresens syn på Annan i forkant av Freddy dos Santos' første gule kort.

- Jeg synes Terje Hauge er overivrig i den klynga som oppstår. Jeg synes synd på Freddy Dos Santos spesielt og Vålerenga spesielt. Om noen skulle hatt kort i den situasjonen var det Anthony Annan, og om han kløp er vel kortet orange, men det så kanskje ikke Hauge skikkelig, konkluderer han.

Nå oppfordrer Sørloth Rosenborgs sportsdirektør Erik Hoftun om å ta en prat med Annan. For Sørloth legger ikke skjul på at Rosenborgs midtbanterrier bruker for mange tjuvtriks i sitt spill.

- Ja, det er litt uggent. Det handler om at Anthony er en intens og lettantennelig type som vil vinne og bare vil det beste. Her i denne situasjonen burde han holdt seg unna. Jeg tror nok Erik Hoftun vil si det samme, og ta en prat med Annan om at slik kan det ikke være.