Roy Hodgson (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Roy Hodgson (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Kenny Dalglish (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Kenny Dalglish (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Alsaker: - Liverpool ligger i ruiner

- Liverpool trenger en redningsmann, og det haster, mener Øyvind Alsaker.

- 94 dager etter at Roy Hodgson ble ansatt, feller the Kop dommen over Liverpools nye manager; Dalglish, Dalglish, Dalglish! Ropene fulgte Hodgson inn i garderoben i går, og de kom fra et publikum kjent for å stå bak sin manager, i tykt og tynt.

Liverpool gikk på et sjokktap mot nyopprykkede Blackpool på Anfield og ligger i bunnen av tabellen for første gang på 46 år.

Les Øyvind Alsakers blogg om Liverpool og si din mening her!

LES OGSÅ: Liverpool med sjokktap mot Blackpool

Med kun én seier på sine sju første kamper har Liverpool fremstått som et bunnlag under klubbens nye manager, Roy Hodgson.

TV 2-kommentator Øyvind Alsaker skriver i sin blogg på tv2sporten.no at nederlaget mot Blackpool var en «skammens dag» for storklubben Liverpool.

- Alan Hansen sa det ganske treffende i Match of the Day: Hadde Liverpool vært i toppen og tapt hjemme for Blackpool, ville det vært en gedigen skuffelse. Når Liverpool er et bunnlag og går på en smell mot bitte lille, nyopprykkende Tangerines, er det en skandale av dimensjoner, konstaterer Alsaker.

Har fått nok av Hodgson
Han tror fansen allerede har fått nok av Roy Hodgson. «The Kop» krever endringer, og roper på en virkelig Liverpool-legende.

- 94 dager etter at Roy Hodgson ble ansatt, feller the Kop dommen over Liverpools nye manager; Dalglish, Dalglish, Dalglish! Ropene fulgte Hodgson inn i garderoben i går, og de kom fra et publikum kjent for å stå bak sin manager, i tykt og tynt, poengterer Alsaker.

Øyvind Alsaker. (Foto: Holm, Morten/SCANPIX)
Øyvind Alsaker. (Foto: Holm, Morten/SCANPIX)

- Kan de noe om fotball?
Eiersituasjonen på Anfield kan være medvirkende til den sportslige krisen, tror Alsaker.

- Kanskje er det slik noen hevder, at Liverpool i øyeblikket er styrt av to menn som ikke forstår fotball. Christian Purslow og Martin Broughton har ingen erfaring på området. Og når eierne fremdeles er to amerikanere som helt klart ikke skjønner verken spillet eller klubben de rår over, ser det dystert ut, mener Alsaker, og slår fast:

- Eiersituasjonen kan endre seg før møtet med Everton. Liverpool trenger en redningsmann, og det haster. Denne uka er det 30 år siden Bill Shankly døde. Klubben han gjorde til en av verdens største og beste ligger i ruiner, konkluderer han.

Les Øyvind Alsakers blogg om Liverpool og si din mening her!

FAVORITT:
  Rafael Benitez vil ha Kenny Dalglish til ny trener. (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
FAVORITT: Rafael Benitez vil ha Kenny Dalglish til ny trener. (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Les Øyvind Alsakers blogg om Liverpool og si din mening her!