TIL SLUTTSPILL: Jonathan Sanchez og San Francisco Giants er klar for sluttspill i Major League. (Foto: ROBERT GALBRAITH/Reuters)
TIL SLUTTSPILL: Jonathan Sanchez og San Francisco Giants er klar for sluttspill i Major League. (Foto: ROBERT GALBRAITH/Reuters)

Giants ordnet opp

Baseballsluttspillet kunne blitt forsinket av et omspill mellom tre lag, men San Francisco Giants ordnet opp.

Med 3-0-seier over San Diego Padres foran 42.000 elleville hjemmetilhengere søndag sørget Giants for at alle sluttspillplassene er fordelt etter den siste dagen i grunnserien.

Hadde Padres vunnet, ville det blitt omspill mellom Giants, Padres og Atlanta Braves om de to siste sluttspillplassene i National League. I stedet går Giants og Braves til sluttspill.

Freddy Sanchez og Aubrey Huff slo inn to poeng i 3. omgang, og Buster Posey økte med en homerun i 8. omgang. Det var alt hjemmelaget trengte, for fem kastere samarbeidet om å holde gjestene uten poeng.

Giants møter Braves i første runde, mens grunnseriens beste lag Philadelphia Phillies (97 seirer) tar imot Cincinnati Reds.

I American League var alle sluttspillplasser fordelt allerede, men New York Yankees mistet sjansen til å bli avdelingsvinner med 4-8-tap mot erkerival Boston Red Sox. Det gjorde Tampa Bay Rays (96 seirer) til mester i beintøffe AL East. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2