Baye Djiby Fall (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)
Baye Djiby Fall (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)
djbyfall
djbyfall
Uwe Rösler  (Foto: Hansen, Alf Ove/SCANPIX)
Uwe Rösler (Foto: Hansen, Alf Ove/SCANPIX)

Fall nærmer seg toppscorertittelen

Ett mål bak Moa etter ny fulltreffer mot Kongsvinger.

Molde - Kongsvinger 2-0

Aker Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Molde-trener Uwe Rösler var forberedt på et angrepslystent Kongsvinger før kampstart, men i stedet var det hjemmelaget som skulle vise seg å sette standarden på Aker Stadion.

- Det var en veldig viktig seier for oss. Det var mye som stod på spill, men vi hadde ti sjanser mot deres fire. I første omgang var vi veldig gode offensivt, skapte mange sjanser og gikk opp i 2-0, sier Rösler til TV 2 Sporten (se hele intervjuet i TV 2 Play).

Hyller Djiby Fall
Den tyske vikartreneren skryter av målscorer Fall - etter spissens 14. nettkjenning for sesongen. Senegaleseren er bare ett mål bare toppscorer Moa, som har forlatt norsk fotball til fordel for tysk Bundesliga.

Fall står med fire scoringer på like mange kamper. Med spissen på laget har Molde tatt ti poeng av tolv mulige etter Röslers inntog - og langt på vei sikret ny Tippeliga-kontrakt.

Tippeligaen på altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

- Han var fantastisk i dag. Ikke bare fordi han scoret, men på grunn av det han gjorde for laget. I andre omgang var han i lange perioder alene på topp uten mye støtte, men arbeidskapasiteten hans var fenomenal i dag, sier Rösler til TV 2 Sporten (se hele intervjuet i TV 2 Play).

- Rykker Kongsvinger ned etter dette resultatet?

- Det blir svært, svært vanskelig for Kongsvinger nå, tror Rösler.

- Laget er det viktigste
Baye Djiby Fall tenker ikke så mye på toppscorerkampen, men sier han har fokus på å hjelpe laget til seirer.

- Det viktigste er laget og tre poeng. Hvis jeg scorer så er det OK, men selvfølgelig har jeg som mål å score flere enn 15 mål.

- Nå må jeg fokusere på én kamp om gangen. Jeg prøver å yte ett hundre prosent og score flere mål, sier Fall - som bare har fire kamper igjen å spille i Molde-trøya.

Etter sesongslutt opphører låneavtalen med Lokomotiv Moskva, og nå håper Fall å få sjansen i en større liga.

- Hvis jeg får muligheten i en større liga, da må jeg dra, sier Fall til TV 2 Sporten (se hele intervjuet i TV 2 Play).