Mariann og Daniel
Mariann og Daniel

Dette er sannheten om de mye omtalte nakenbildene

Daniel Franck og Mariann Thomassen setter punktum om de private bildene.

Energiparet Mariann Thomassen og Daniel Franck jobber for tiden knallhardt med henholdvis soloplate og egen kleskolleksjon.

– Det er så harmløst

Begge er kjent for å ha fri utfoldelse både i klesveien og i snakketøyet, men da private bilder nylig kom på avveie synes de det ikke var så gøy. Nå forteller de sannheten om bildene.

– De bildene kunne jeg lagt ut på min egen Facebook-side, og ingen ville registrert dem en gang. Det er så harmløst, at liksom, beklager - men det finnes ingen pikante bilder av meg som flyter rundt, sier Daniel til «God kveld Norge».

Ble forbanna etter tyveri

Da Marianns Mac med private bilder av Daniel ble stjålet i sommer etter at det var innbrudd i studio, ble paret forbanna. Og begge mener bildene ikke er så pikante som det avisene skal ha det til.

– Det vi kan si er at de fleste har bilder av kjærestene sine på dataen sin, sier Mariann.

Satser på karriere

I forholdet dem imellom er det alltid mye humor og gøy, men begge satser steinhardt på karrierene sine. Og mens Mariann satser på en solokarriere som artist, har eks-snowboarder Daniel bestemt seg for å bli klesdesigner.

– Når jeg blir begeistra, så pisser jeg på meg. Jeg er som hundehvalpen. Det er viktig å ha den barnslige mentaliteten. Du tenker annerledes og ut av boksen. Det er Mariann flink til.

– Det er god energi i hjemmet vårt

Daniel viste sin første kolleksjon under Oslo Fashion Week tidligere i høst. Og ambisjonene er det ikke noe å si på.

– Målet mitt er å komme ut av Norge. Den våteset tanken går mot Amerika.

Daniel og Mariann har vært kjærester i to år, og dyrker det individuelle både på klesfronten og i forholdet sitt.

– Det er god energi i hjemmet vårt. Mye latter og lek, og vi spyr ut ideer!