Erik Nevland (Foto: Frode Olsen)
Erik Nevland (Foto: Frode Olsen)

Nevland tror ikke United vinner Premier League

Den tidligere Fulham-spissen mener Chelsea er det beste laget.

Tidligere Fulham og United-spiss Erik Nevland følger Premier League tett fra Norge. Viking-angriperen mener United er for svake til å kapre ligagullet.

- Jeg tror ikke United vinner serien. Chelsea har den sterkeste troppen og de beste spillerne, sier han til TV 2 Sporten.

Selv om London-klubben virker utilnærmelige for øyeblikket har ikke Nevland helt gitt opp håpet.

- Håpet er selvsagt United skal klare det, men det ser veldig vanskelig ut med tanke på Chelseas styrke. Det mest morsomme vil være at Fulham ender på toppen, men det er i alle fall ikke realistisk å tro på, sier han smilende.

Har tro på Hodgson
Nevland har fått med seg den tøffe starten Roy Hodgson har fått i Liverpool. Han er likevel ikke veldig overrasket over resultatene.

- Liverpool har møtt gode lag i starten. Åpningen minner også litt om tiden i Fulham. Roy trenger litt tid å bygge laget slik han ønsker det skal fremstå, sier han.

Spørsmålet er om klubbledelsen har den nødvendige tålmodigheten som skal til.

- Jeg er sikker på at Roy pratet med ledelsen om dette da han ble ansatt. Hvis ikke tror jeg ikke han hadde hoppet på denne jobben. Roy er sta og kommer garantert ikke til å få panikk. Han har vært med i gamet for lenge til det, sier han.

Erik Nevland (Foto: Frode Olsen)
Erik Nevland (Foto: Frode Olsen)

For svak stall
Erik Nevland har sin klare formening om hvorfor Liverpool sliter for øyeblikket.

- Hodgson har overtatt en storklubb, men ikke spesielt store spillere. Han kommer sikkert til å gjøre endringer i troppen underveis. Hvis folk viser tålmodighet med manageren er jeg sikker på at resultatene blir bedre fremover, sier Nevland.

Erik Nevland (Foto: Frode Olsen)
Erik Nevland (Foto: Frode Olsen)