Triana_Iglesias TOPP
Triana_Iglesias TOPP

Naken Triana stanset av politimenn med maskingevær

– De mente at det var ulovlig å ta denne typen bilder, sier modellen.

Til slutt sto det ti politimenn med kikkert der. – Jeg syntes at det var en veldig bra photoshoot, jeg. Det eneste er at de lovene de har i Mexico er spesielle. Vi har slitt litt med det når vi har vært i «Paradise» før, at folk blir stanset for de rareste ting. Vi ble nesten arrestert, sier Triana Iglesias til «God kveld Norge».

Det var under et fotoopptak for herrebladet Alfa - hvor «Paradise Hotel»-programlederen og modellen poserte splitter naken - at politiet kom kjørende.

Kom med maskingevær

– Det begynte med at det kom en stor politibil med politi. De kom jo med maskingevær og slikt, så det er jo skummelt. Plutselig sto det tre-fire biler, og de kom ned og skulle arrestere Martin, en som var med. Det var ikke lov å være naken i Mexico. Da kunne du havne i fengsel, sier hun.

Og:

– Det viste seg at de bare ville ha penger. Man begynner jo ikke som turist å forsøke å bestikke dem, slik man ser på film. Du tenker «ok, jeg får være med dem ned på stasjonen». Man kan ikke begynne med å si «hmmm, kan jeg betale meg ut av det?», sier hun.

Politi-publikum med kikkert

Triana sier at hun og resten av crewet ga politifolkene et par hundrelapper.

– ... men de ble stående der. Vi spurte om det var ok at vi fortsatte - og da var det ikke noe problem. Da skulle de passe på at det ikke kom noen flere. Til slutt sto det ti politimenn med kikkert der, sier hun og ler.

Triana sier at de til slutt måtte avbryte fotoopptaket. Det ble for ubehagelig med dette helt spesielle publikummet.

– De sto jo der med kikkert og fullt utstyr.

Triana sier at hun er stolt av nakenbildene som nå er på trykk i Alfa.

– Det er vakre og fine bilder, synes jeg.

Se hele intervjuet med Triana i «God kveld Norge» på lørdag klokken 22.10.