Marco Motta (Foto: Luca Bruno/Ap)
Marco Motta (Foto: Luca Bruno/Ap)

Juventus-Motta mener Citys penger ikke nytter

Manchester City er et bevis på at store navn og penger ikke er nok for å oppnå resultater, mener Juve-backen.

Se kampen direkte på TV 2 SPORT 1 og i vårt livesenter fra kl. 21.05

Juventus' høyreback Marco Motta mener at penger ikke er alt, før torsdagens Europa League-møte med Manchester City.

- City er et bevis på at store navn og store penger, nesten 100 millioner euro om jeg ikke tar feil, ikke er nok for å oppnå gode resultater. Men de er en god motstander som har vår respekt, sier Motta til Sky Sports.

Kanskje har Motta et poeng, men det virker som om han sliter litt med selektiv hukommelse når han utelater å snakke om Diego og Felipe Melo. To fiaskokjøp gjennomført av Juventus i fjor som heller ikke var direkte billige.

Manchester City har hatt varierende resultater etter sommerens storhandel, men ligger foreløpig på den viktige fjerdeplassen i Premier League.

Juventus har også hentet inn mye nytt i sommer, blant andre nevnte Motta på lån fra Udinese, Alberto Aquilano på lån fra Liverpool, Fabio Quagliarella og ny trener i Luigi Del Neri, men ligger likevel på niende plass i Serie A.

Mancini ville ha Juve-spiller
Manchester City-manager Roberto Mancini har på sin side innrømmet sin interesse for å signere Juventus-spiller Milos Krasic, både for Inter og nå for City.

- Han er en spiller jeg alltid har fulgt med på. Jeg prøvde å signere ham når jeg var Inter-trener, og igjen da jeg kom til City, vedgår Mancini.

Krasic har blitt en av Juventus største stjerner etter overgangen fra CSKA Moskva i sommer, og scoret blant annet hat-trick i 4-2 seieren over Cagliari.

Boateng trenger mer trening
Gode nyheter for City er det at Jerome Boateng endelig kan få sin debut fra start for klubben. Den unge backen imponerte i VM for Tysklands unge mannskap, men greide på merkelig vis å bli skadet om bord i et fly.

Han skal ha slått kneet i en drikketralle om bord, og har vært ute av spill siden sesongstarten. Selv om Boateng kom inn på slutten av 1-0-seieren over Chelsea, er ikke Mancini helt overbevist.

- Kanskje får Boateng starte, men han trenger å ta det rolig, for jeg tror ikke han er helt klar enda. Han trenger mer trening, sier italieneren til Sky Sports.

Et annet storkjøp som også venter på å komme tilbake fra skade er Mario Balotelli. Han er fremdeles ute i seks til åtte uker, men har satt seg som mål å være tilbake til returkampen mellom City og Juventus i Torino 16. desember.