Jermain Defoe (Foto: CARL DE SOUZA/Afp)
Jermain Defoe (Foto: CARL DE SOUZA/Afp)

Defoe vil pensjoneres i Tottenham

Tottenham-spiss Jermain Defoe mener det er galskap å ikke bli i klubben resten av fotballkarrieren.

Han har vært i Tottenham siden 2004, med unntak av en enslig sesong i Portsmouth, og det ser ikke ut som om Spurs blir kvitt Jermain Defoe med det første.

27-åringen, som for tiden er ute med langtidsskade, er fornøyd med tingenes tilstand på White Hart Lane, og ser ingen grunn til å gå noe annet sted.

- Alt som skjer rundt klubben viser at den er på vei i riktig retning, og jeg vil være en del av det, sier Defoe til The Daily Mirror.

- Vi har gode spillere i alle lagdeler, landslagsspillere, og vi har en manager i Harry Redknapp som har vist seg å være blant de aller beste. En må være gal for å ikke ville fortsette å ta del i dette. Så ja, jeg vil bli her ut karrieren, for jeg tror Tottenham kan etablere seg blant de fire beste under Harry Redknapp.

Defoe er forventet å være tilbake på banen i desember, men han vil ikke risikere noe ved å komme tilbake for tidlig.

- Jeg kommer til å ta det med ro. Klubben har mange nok skader uten at jeg skal gjøre ting verre ved å komme tilbake for tidlig og risikere å bli skadet igjen. Men jeg gleder meg til å komme tilbake og hjelpe Tottenham og England med å nå sine mål i andre halvdel av sesongen, sier Defoe til The Daily Mirror.