SLITER MED RYGGEN: Rio Ferdinand. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)
SLITER MED RYGGEN: Rio Ferdinand. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)

Ferdinand stod oppreist hele veien til Spania

Rio Ferdinand blir ikke kvitt ryggplagene.

- Spania er kanskje den tøffeste plassen vi reiser. Standarden på spansk fotball har alltid vært god

VIDEO: Se Ferguson spøke med pressen i videovinduet øverst i saken!

Rio Ferdinand går nye veier for å bli spilleklar til Mesterliga-oppgjøret mot Valencia.

LES OGSÅ: Alsaker om Rooney: - Han ser ulykkelig ut
LES OGSÅ: Bebé med i Uniteds tropp Valencia

Blir ikke kvitt ryggplagene
Manchester Uniteds midtstopper har slitt med ryggproblemer i lang tid - og stod oppreist hele den to timer lange flyturen til Spania, rapporterer The Sun.

Ferdinand bruker et spesialbygget produkt på Uniteds flyturer for å hindre at ryggsmertene blir verre.

Den engelske landslagsspilleren har mistet 61 av Uniteds 103 kamper på grunn av skader. 31-åringen spilte ikke mot Bolton i helgen, men fikk med seg samtlige 90 minutter mot Rangers i Uniteds første Mesterliga-kamp for sesongen.

Dårlig statistikk
Manager Sir Alex Ferguson er imidlertid usikker på om han kaster Ferdinand rett inn i startoppstillingen mot Valencia.

- Det er en avgjørelse jeg må ta før denne kampen. Det viktigste er at Rio er på vei tilbake. Men kanskje trenger han et par kamper til før han er i skikkelig kampform. Han har vært skadet de siste fem månedene, og det var derfor vi ikke bruke ham mot Bolton, sier Ferguson på pressekonferansen før kampen.

Valencia har ikke tapt på sine 11 siste kamper på den intime Mestalla Stadion i Europa. Og United har kun vunnet én av sine 18 siste kamper i Mesterligaen mot spanske lag i Spania.

- Spania er kanskje den tøffeste plassen vi reiser. Standarden på spansk fotball har alltid vært god, sier Ferguson, som må klare seg uten Wayne Rooney (ankelskade), Paul Scholes (leggskade) og Ryan Giggs (strekkskade) mot det spanske topplaget.

Rio Ferdinand (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)
Rio Ferdinand (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)

- Forresten - jeg er 93 år!
På pressekonferansen foran kampen fikk Ferguson også spørsmål om hvordan han i en alder av 68 år fremdeles maktet å holde det gående som manager.

- Jeg kan bare si at det handler om å leve livet riktig, og jeg har alltid vært en helgen. Spis den riktige maten, drikk den riktige vinen, og du vil lenge lenge. Og forresten - jeg er 93 år gammel, spøker Ferguson på pressekonferansen.

Sannsynlig United-lag mot Valencia: Van der Sar, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Nani, Fletcher, Gibson, Anderson, Park, Berbatov.