chartersvein
chartersvein

Charter-Svein: – Årets tur er en den villeste

– Jeg gikk rundt på stuegulvet mens programmet gikk og vurderte om jeg skulle tørre å se mer.

Svein Østvik er igjen klar for en ny sesong med «Charterfeber» på TV3.

Det er ikke uten grunn at han har fått tilnavnet Charter-Svein, og partykongen innrømmer at årets sydentur er den villeste i rekken.

– Ingen festbrems

Selv om Svein hadde med moren Lilly til Kos i årets program, holdte han ikke tilbake.

– Det var jo med muttern, og det jo selvfølgelig spesielt. Jeg har akkurat sett det siste programmet, det var jo litt på kanten, så det er klart at muttern fikk kjørt seg litt, sier han til «God Kveld Norge».

– Du er jo ikke kjent for å være å holde tilbake, var det en festbrems å ha med mamma på tur?

– Nei, jeg synes ikke det. Bremsene var litt for dårlige, så bremsevæska må ha rent ut. Men jeg synes selv at jeg var litt over kanten, så det var litt pinlig, sier han.

Årets tur den villeste

Selv om det er sjette gang Svein er med i «Charterfeber», er han ikke i tvil om at årets tur er den villeste.

– Det er mange måter å være vill på. Dansingen min er veldig vill, og den var det nå også. Jeg synes ikke programmet som gikk sist var så verst, men det er nok det villeste jeg hadde gjort. At jeg sitter å holde en dame på puppen og kysser en annen, det er ikke direkte sjarmerende, så det var en liten glipp, sier en smilende Svein.

– Er ikke det alle menns drøm, da?

– Jo, det er vel det. De var så jævla hyggelige de damene, så jeg synes det er ufortjent om de får rykte på seg for å være lette på tråden. Det var kjempehyggelig ogdet tok litt av. De var veldig flotte damer, og vi hadde det veldig fint, sier han og legger til:

– Men jeg har noen sperrer jeg også, så jeg gikk litt rundt på stuegulvet mens programmet gikk og vurderte om jeg skulle tørre å se mer.