randi (Foto: TV3)
randi (Foto: TV3)

– Vi ble ikke behandlet som mennesker

Bitter krangel mellom Robinson-jentene.

Randi-Anette Emje fra Robinsonekspedisjonen raser mot glamourmodell og kranfører Cecilie Felice Westgård, som kom inn i ekspedisjonen søndag.

Irritert på stemmen

Særlig lot hun seg irritere over stemmen til glamourmodellen.

– Hva er det? En voksen jente med babystemme? Irritasjonen var komplett etter å hørt prat om alle hennes allergier, sykdommer, alt hun ikke liker, og ikke ville spise, pupper, hvordan hun ble dømt for utseende, gatebilbabes, andre glamourmodeller, at hun forresten var fashionmodell i stedet for glamour, at hun var kranfører, om sjefen hennes, alle sponsorene, små hundene og tænning og litt mer om henne selv, skriver Randi-Anette i sin blogg.

– For opptatt med å prate om seg selv

Hun reagerer særlig på at Cecilie Felice uttalte til Dagbladet at hun mente Randi-Anette bare ville ha guttene for seg selv.

– Hver sin smak, men denne falt litt utenfor min, og det ble bare slitsomt! Denne kommentaren om at jeg ville ha guttene for meg selv, var i allefall ganske malplassert, og hvis dette er hva jenta har fått med seg har hun vært for opptatt med å prate om seg selv til å forstå hva enkelte andre reagerte på, melder 29-åringen.

– Får bare fortsette

Cecilie Felice sier til «God kveld Norge» at hun synes det er smålig av Randi-Anette å dømme henne på bakgrunn av blant annet utseende.

– Hun får si og mene hva hun vil, men det er jo hun som dømmer meg ved å slenge dritt om meg på bloggen sin. Men dersom hun får det bedre med seg selv av den grunn, så får hun bare fortsette, sier 24-åringen.

Hun står for at Randi-Anette ville ha guttene for seg selv.

– Det sa hun jo selv i episoden hvor jeg kom inn, påpeker hun.

Blir ikke bestevenner

Selv hevder hun å ikke ha noe imot Randi-Anette, men innrømmer at de to ikke akkurat blir bestevenner. Hun synes behandlingen de to fikk av de andre deltakerne på lag Sør var umenneskelig, og tror ikke noe lignende hadde skjedd på det andre Robinson-laget.

– Hun får bare gjøre sin greie, hvis hun vil dømme mennesker på den måten, og rakke ned på meg. Jeg har ikke valgt å komme inn i ekspedisjonen etter de andre. De burde se på hvordan det er på lag Nord, der blir de som kommer inn godt tatt imot og behandlet som mennesker. Tenk om de hadde vært i den samme situasjonen som oss, sier Cecilie.

– At hun ikke liker meg er greit, men hun burde kanskje passe litt på hva hun sier, legger hun til.