Rafael van der Vaart (Foto: FABIAN BIMMER/Afp)
Rafael van der Vaart (Foto: FABIAN BIMMER/Afp)

Redknapp stoler på sin nye Van

Harry Redknapp tror Rafael van der Vaart hjelper Spurstil suksess i Mesterligaen.

Tottenham sliter med store skadeproblemer i forsvaret foran oppgjøret mot FC Twente i Europas gjeveste klubbturnering.

Sebastian Bassong er den eneste midtstopperen som er skadefri.

William Gallas er ute i tre uker med en muskelskade og Ledley King ute på ubestemt tid på grunn av en strekkskade i lysken.

Elsker sin nye Van
Redknapp må fra før klare seg uten Michael Dawson, som pådro seg en kneskade på landslagsoppdrag for England, og ikke er tilbake før i november. Younes Kaboul sliter med en strekkskade, og Jonathan Woodgate har ikke spilt på nesten ett år på grunn av alvorlig skadetrøbbel.

Men Redknapp er ikke bekymret. Spurs-bossen stoler på at Van der Vaart - som ble hentet til White Hart Lane fra Real Madrid like før overgangsvinduet stengte - vil avgjøre kampen til Tottenhams fordel.

- Han er en toppspiller, en skikkelig klassespiller. Han er utrolig bevegelig og ønsker alltid å ha ballen, skryter Redknapp, ifølge The Daily Mirror.

- Van kan motta ballen i trange posisjoner og bruke kroppen sin som et skjold. Selv om han er markert, kan han motta ballen. Det er en fantastisk egenskap å ha, mener han.

Rafael van der Vaart (Foto: FABIAN BIMMER/Afp)
Rafael van der Vaart (Foto: FABIAN BIMMER/Afp)

- Er kommet i form
Redknapp er nemlig strålende fornøyd med «sin nye Van».

- Han har en strålende venstrefot og er rett og slett en skikkelig kvalitetsspiller. Han fikk ikke spille i Real Madrid, så han kom hit uten skikkelig kamptrening. Men han har gjort det strålende for oss og kommet i form på kort tid, skryter Redknapp.