Tommy Fredvang (Foto: Thomas Reisæter)
Tommy Fredvang (Foto: Thomas Reisæter)

Derfor avlyste Danse-Tommy bryllupet

– Jeg har nok problemer med å bli like følelsesmessig knyttet igjen, sier Tommy Fredvang.

Tommy Fredvang sjarmerer seerne i senk i «Skal vi danse», men nå snakker han første gang om frieriet og samlivsbruddet sitt.

Dette gjør han i Her og Nå.

Her forteller han om hvordan han fridde til drømmedama - og om hvorfor bryllupet ble avlyst etterpå.

– Vi møttes da jeg jobbet på utestedet Tiger Tiger i Oslo. Det tok ikke lang tid før kjemien oppsto. Etter en lang periode ville hun ta stedet inn i et forhold, mens jeg fortsatt ville være fri og frank. På den tiden hadde jeg ikke plass til noen i livet mitt, sier Tommy til bladet.

– Men da hun begynte å gi slipp på meg, skjønte jeg hvor mye hun egentlig betydde for meg, og derfra startet en lang vei for å vinne henne tilbake, sier han.

Fridde på juleferie

Etter kort tid fant de tilbake til hverandre, men i 2005 begynte Tommy på Liverpool Institute ofor Performing Arts (LIPA), og dermed ble forholdet satt på prøve igjen.

– Det var en vanskelig tid med mye savn, men vi var aldri i tvil om at dette var det rette. Da vi feiret jul sammen i Stavanger i 2006, bestemte jeg meg for å fri til henne, forteller han.

De bestemte seg for å gifte seg i 2008, etter at Tommy hadde sluttet på skolen i Liverpool og begynt på Nordisk Institutt for Scene og Stucio (NISS).

– Da jeg var ferdig på NISS, møtte vi på mange utfordringer som vi ikke klarte å håndtere. Dette resulterte i at vi begynte å gli mer og mer fra hverandre. Til slutt måtte vi innse at det var best å gå hver vår vei, sier han.

Tommy sier også at halvparten av sangene på debutalbumet «From Now On» handler om henne.

– Jeg har nok problemer med å bli like følelsesmessig knyttet igjen, avslutter han.