Didier Deschamps (Foto: PAUL HACKETT/Reuters)
Didier Deschamps (Foto: PAUL HACKETT/Reuters)
Didier Deschamps (Foto: Tom Hevezi/Ap)
Didier Deschamps (Foto: Tom Hevezi/Ap)

Deschamps gleder seg til å komme tilbake til Stamford Bridge

Marseille-trener Didier Deschamps gleder seg til kampen mot Chelsea tirsdag, og ser frem til å møte laget han ble FA-cupmester med i 2000.

Mannen som ledet Marseille til seriegull i Frankrike forrige sesong har god kjennskap til laget han møter tirsdag etter å ha spilt for Chelsea i en sesong, og før det spilte han seks måneder med Carlo Ancelotti som trener i Juventus. I et intervju med UEFA.com sier Deschamps:

- Å returnere til Stamford Bridge vil være en fantastisk opplevelse. Selve stadion er annerledes og mye større, men den enorme stemningen jeg opplevde er her fremdeles. Chelsea vant Premier League forrige sesong, og har gjort det svært godt i begynnelsen av sesongen. Jeg kjenner manageren deres veldig godt. Jeg har spilt mot ham, og han var treneren min i Juventus i et halvt år. Jeg liker måten han vil spille fotball på, og det skal bli godt å møte Carlo igjen.

Didier Deschamps løftet FA-cupen for Chelsea i 2000 da Gianluca Vialli var manager, og franskmannen var selv trener for Monaco i 2004 da de slo ut nettopp Chelsea i semifinalen i Champions League.

Følg Chelsea - Marseille i med oppdateringer i livesenteret fra kl. 20.45.