Kenneth Høie (Foto: TV 2)
Kenneth Høie (Foto: TV 2)

- Nesten utrolig, sier Vågnes om Starts fantomkeeper

Hønefoss-trenerne fortviler over Kenneth Høies feberredninger.

Se intervju med Reidar Vågnes i videovinduet øverst.

Kenneth Høie var den dominerende spilleren i oppgjøret mellom Hønefoss og Start, der han må ha drevet både spillere og trenere på hjemmelaget til vanvidd med sine utrolige feberredninger.

Hønefoss er på desperat poengjakt for å sikre plassen i Tippeligaen, og da passet det svært dårlig at Høie skulle hente frem sitt ypperste akkurat i denne kampen.

- Han gjorde en fantastisk kamp. Det er noe av det beste keeperspillet jeg har sett i år, sier Hønefoss' assistenttrener Tom Gulbrandsen etter kampen.

TV 2 Play: Se intervjuet med Gulbrandsen her.

Hovedtrener Reidar Vågnes fremstår som både skuffet og lattermild etter kampen.

- Totalt sett gjør vi en prestasjon som fortjener en seier. Det er refleksredninger og skuddstopping på veldig, veldig høyt nivå. Den der er jo nesten utrolig, sier Vågnes med hentydning til Høies mirakuløse dobbeltredning i andre omgang.

Vågnes mener likevel at Hønefoss burde ha klart å sette ballen i mål, uavhengig av Høies innsats.

- Samtidig er det helt klart at vi burde ha scoret uansett hvor god keeperen var. Noen dager er det slik, sier Vågnes etter kampen.

Skjønte ingenting
Lagkamerat Fredrik Strømstad innrømmer at han ble perpleks av Høies krumspring.

- På den dobbeltredningen han hadde så jeg den første, og den har vi jo sett før, men på den andre skjønte jeg ingenting av hva som skjedde. Det tror jeg aldri at jeg har sett på en fotballbane før, sier Strømstad.

TV 2 Play: Se intervjuet med Fredrik Strømstad her.

TV 2 Play: Se Kenneth Høies feberredninger her.