Admir Rascic (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Admir Rascic (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)

Sandefjord avventer reaksjon etter nazi-beskyldninger

Sandefjords sportslige leder vil ikke si noe mer om eventuelle reaksjoner mot Admir Rascic før saken behandles i løpet av uken.

– Din jævla nazist, var blant meldingene Sandefjords Admir Rascic slengte til sin keepertrener, Hans Petter Olsen på treningsfeltet i forrige uke.

Klubbledelsen ønsker foreløpig ikke å si noe om at uttalelsene på treningsfeltet kan få eventuelle videre reaksjoner, men informerer om at saken skal opp til behandling denne uken.

– Dette kommer til å behandles i løpet av uken. Vi ønsker foreløpig ikke å si noe om verken det ene eller andre alternativet, sier sportslig leder Arne Dokken om mulige konsekvenser for Rascic til TV 2.

Har skværet opp
Alvorligheten av beskyldningene som haglet mot Olsen, og hvorvidt Rascic blir konfrontert med innholdet av sine uttalelser, vil ikke Dokken si noe om foreløpig, men han påpeker at partene har forsøkt å komme til forsoning.

– Vi kalte inn til et møte mellom de involverte, og de har skværet opp. Admir Rascic har stått foran hele spillergruppen og beklaget for det han gjorde, sier Dokken.

Forsvinner trolig uansett
Bosnieren har igjen ett år av kontrakten med Sandefjord, men verken klubben eller Rascic er spesielt interesserte i at spissen skal være i Sandefjord også neste sesong.

Dette har imidlertid ingen direkte sammenheng med den nylige episoden.

– Vi har startet prosessen med å løse Rascic med kontrakten fra klubben for lenge siden. Han får ikke spilletid hos oss, og det vil han gjerne ha. Han vil tilbake til Bosnia, sier Arne Dokken.