cæsar
cæsar

Cathrine feirer forlovelsen

Se hva som skjer denne uken på «Hotel Cæsar».

Cathrine konfontrerer Hans Herman om sykdommen, og vil vite hvorfor han ikke har fortalt familien at han er dødssyk. Hans Herman sier at han ikke vil se de triste, men ber Hermine om unnskyldning.

Han forklarer til en gråtende Hermine hvordan han har ordnet fremtiden for henne. Hermine har ikke lenger noe i mot at Hans Herman gifter seg med Cathrine, og sammen feirer de tre forlovelsen.

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Jens August bekymrer seg for hva som kommer til å skje om aksjene havner i Cathrine sine hender. Eva oppsøker derfor Hans Herman og uttrykker uro for Cathrines baktanker med giftermålet. Hans Herman irriterer seg over Evas evige mistenksomhet, men Eva kan legge frem bevis for at Cathrine har visst om sykdommen før forlovelsen ble inngått. Vil Hans Herman bryte forlovelsen?

Mona Lizzie prøver seg på Jens August igjen, men blir avvist. Alexander prøver å trøste, men Mona Lizzie blir bare irritert over det som hun oppfatter som et sjekkeforsøk. Likevel ender det med at de to tilbringer en hyggelig kveld sammen.

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag - torsdag klokken 19.30!