Luton Shelton må stå over oppgjøret mot Stabæk på grunn av en strekkskade. (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)
Luton Shelton må stå over oppgjøret mot Stabæk på grunn av en strekkskade. (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)

Shelton og VIF ble inspirert av Godset

- Vi måtte gjøre alt for å få tre poeng, for vi hørte at det ble 1-1 mellom Strømsgodset og Rosenborg, forklarer Luton Shelton.

Vålerenga - Brann 1-0

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Se kampreferat i videovinduet over!

Ullevaal/Bergen (TV 2 Sporten): Luton Shelton strålte etter å ha sikret 1-0-seier for Vålerenga mot Brann.

- Vi måtte gjøre alt for å få tre poeng i dag, for vi hørte at det ble 1-1 mellom Strømsgodset og Rosenborg, forklarer angriperen.

- Vi forsøker å få tre poeng i hver kamp. Vi har gjort det godt denne sesongen, og tatt en kamp av gangen. Vi har en tøff kamp neste uke, og vi drar dit for å forsøke å ta tre poeng, fortsetter Shelton.

TV 2 PLAY: Se intervjuet med Luton Shelton

Neste uke er det duket for toppkamp mot Rosenborg. Vinner Vålerenga der, er de bare to poeng bak serielederen med fire kamper igjen å spille.

- Vi prøver ikke å bygge opp håpet om at vi skal vinne ligaen, vi tar en kamp av gangen og ser hva som skjer, sier Shelton.

Forrige gang jamaicaneren ble matchvinner feiret han med en sandwich på Subway, og det blir i alle fall ingen champagne etter Brann-seieren.

- Jeg har aldri drukket i mitt liv, så kanskje jeg bare drar dit igjen og tar en sandwich, jeg vet ikke. Kanskje jeg bare drar hjem og slapp av, smiler Shelton.