Erik Huseklepp. (Foto: TV 2/)
Erik Huseklepp. (Foto: TV 2/)

Her burde Huseklepp scoret

- Det var for dårlig, jeg skulle scoret der, sier Erik Huseklepp til TV 2 Sporten.

Vålerenga - Brann 1-0

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Ullevaal/Bergen (TV 2 Sporten): Erik Huseklepp hadde en eventyrlig mulighet til å sende Brann i føringen i 0-1-tapet mot Vålerenga, men alene mot keeper kom det et skikkelig sleivtreff.

- Det var en fin ball fra Hassan, og så slo jeg tunnel på Strandberg. Jeg skulle skyte, og så... jeg tror den (ballen) spratt opp og jeg sleivet den ut. Jeg skulle scoret der. Den spratt litt opp, og så skled den av. Det var for dårlig, jeg skulle scoret der. Men jeg kan ikke gjøre noe med det, sier Huseklepp til TV 2 Sporten.

Marginer
Han er oppgitt etter at Vålerenga i motsetning til Brann hadde marginene på sin side.

- Du ser jo på målet deres. Det var et skudd som var på vei utenfor, og så traff det en fyr og så gikk det inn. Da jeg kom gjennom spratt ballen opp og så gikk den utenfor. Vi hadde masse sjanser der det var millimeter om å gjøre. Jeg hadde en i andre omgang der jeg skjøt rett utenfor, og hadde den gått enda lenger utenfor hadde Cato Hansen kommet og sklidd den i mål, sier Huseklepp.

Går for seier mot Hønefoss
Mandag spiller Hønefoss hjemmekamp mot Start, og dersom de vinner der vil de ha 26 poeng. I så fall vil laget på kvalikplass bare være ett poeng bak Brann før lagene møtes neste helg.

Huseklepp er meget lysten på tre poeng der.

- Vi tar en kamp av gangen, og neste helg er det mot Hønefoss. Det er fullt fokus mot den, og den skal vi vinne, sier han.