2 0_børven
2 0_børven

Se Børvens firemålsshow mot Sandefjord

Ingen i Skien savner Peter Kovacs nå.

Vi fulgte kampen minutt for minutt i livesenteret

Det var aldri tvil om hvor seieren skulle havne i oppgjøret mellom Odd og Sandefjord. Hjemmelaget var det klart beste laget, og tok ledelsen allerede etter 8 minutter da Torgeir Børven satte inn et innlegg fra Bentley.

TV 2 Play: Se scoringene her

Etter 33 minutter scoret Børven hans andre for dagen da han parkerte Espen Nystuen i en løpsduell før han iskaldt vippet ballen over Joachim Heier i Sandefjord-målet.

Stor Odd-dominans
Odd-dominansen fortsatte i andre omgang, og etter halvspilt omgang fullførte Børven sitt hat trick da han utnyttet rot i Sandefjord-forsvaret og satte ballen kontrollert i venstre hjørne.

Etter 78 minutter spill fikk Odd straffespark etter holding i feltet. Kaptein Morten Fevang overlot ansvaret til Børven, som elegant satte straffesparket i vinkelen.

På overtid fastsatte Fredrik Semb sluttresultatet til 5-0. Etter mye klabb og babb i feltet havnet ballen til slutt hos Odds midtstopper som headet inn hjemmelagets femte mål for dagen.

Fagermo hyllet Børven
Odd-trener Dag Eilev Fagermo var meget fornøyd med Torgeir Børvens innsats.

- Han er et kjempetalent som kommer spesielt godt til sin rett her på hjemmebane hvor vi skaper mye sjanser. På bortebane har han enda litt å gå på, men han er fortsatt bare guttungen så vi må gi han tid til å utvikle seg.

se intervju med Fagermo og Børven i videovinduet øverst

Fagermo håper at Odd skal tjene gode penger på 18-åringen.

- Vi satser på at han fortsetter i samme spor fremover slik at vi kan få solgt han med god fortjeneste.

Børven var selvsagt strålende fornøyd med fire scoringer.

- Det er gøy å spille her på hjemmebane når vi skaper så mye sjanser, så jeg kan absolutt ikke klage sier spisskometen beskjedent.

Misfornøyd Walker
Sandefjords trener Patrick Walker var svært misfornøyd med egne spillere.

- Dette var alt for dårlig. Vi gjør fundamentale feil og gir vekk alt for billige mål. Forsvarsspillet vårt har vært alt for dårlig de siste kampene.

Sandefjord-kaptein Espen Nystuen var imponert over Odds firemålsscorer.

TV 2 Play: Se intervju med Nystuen her

- Vi får bare gratulere Odd og Torgeir Børven. Han kommer til å bli god, sier en imponert Nystuen.