KRASJET: En 18 år gammel mann nektet å stoppe for politiet i Bergen. Det endte med at politibilen krasjet med MC en. (Foto:  Hege Herfindal / TV 2)
KRASJET: En 18 år gammel mann nektet å stoppe for politiet i Bergen. Det endte med at politibilen krasjet med MC en. (Foto: Hege Herfindal / TV 2)

18-årig MC-fører skadd i politijakt

Motorsyklisten ble fraktet til Haukeland universitetssjukehus etter å ha blitt skadd da politiet forfulgte ham i Bergen natt til søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hendelsen skjedde i strøket Møhlenpris i sentrum av byen ved 03.20-tiden, melder NRK.

– Politiet forsøkte å stoppe en motorsyklist, men vedkommende stanset ikke. Politipatruljen har deretter fulgt etter motorsykkelen, og det kom på et tidspunkt til kontakt mellom partene. MC-føreren ble skadet og fraktet til Haukeland sykehus, sier operasjonsleder Konrad Grindeland i Hordaland politidistrikt til NTB.

Grindeland har foreløpig ikke flere detaljer å gå ut med, men opplyser at føreren, en mann på 18 år, var ved bevissthet da han ble fraktet til sykehuset.

– Spesialenheten er rutinemessig koblet inn i saken, og våre krimteknikere gjør undersøkelser på stedet, sier Grindeland. (©NTB)