Payet (Foto: TV 2/)
Payet (Foto: TV 2/)
Dimitri Payet (Foto: ROBERT PRATTA/Reuters)
Dimitri Payet (Foto: ROBERT PRATTA/Reuters)

Se Payet senke Lyon med superfrispark

Saint-Etiennes Dimitri Payet skrudde ballen i krysset.

Lyons vonde sesongstart fortsetter. Storklubben gikk på et nytt tap lørdag.

Serieleder Saint-Etienne var på besøk og reiste hjem med 1-0-seier. Dimitri Payet scoret seiersmålet ett kvarter før full tid. Det var hans sjuende scoring for sesongen, og det var av den vakre typen.

Payet hamret et frispark vakkert i mål.

Se mål og høydepunkter i videovinduet over!

Lyon hadde en drøss med sjanser, men maktet aldri å sette ballen i mål. Saint-Etienne kan takke for målscorer Payet for det også, ettersom han reddet på streken to ganger.

John Carews tidligere klubb ble nummer to i fransk 1. divisjon sist sesong, men har innledet denne sesongen med bare fem poeng på sju kamper. Den svake poengfangsten gjør at Lyon ligger nest sist på tabellen, og presset øker på trener Claude Puel.

Regjerende seriemester Marseille har også slitt i starten av sesongen, men tok sin annen seier på rad lørdag og gjorde en god generalprøve foran tirsdagens mesterligamøte med Chelsea.

Klubben fra den franske sørkysten vant 2-1 hjemme mot Sochaux. Et flott mål av den nigerianske forsvarsspilleren Taye Taiwo og en sikker avslutning fra argentineren Lucho González var nok til å sikre seieren for Marseille.

Gjestenes innbytter Nicolas Maurice-Belay reduserte med 14 minutter igjen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2