Stig Henrik Hoff fikk følgende kommentar fra Tor Fløysvik:   Du har god innlevelse, god teknikk og en føring som gjør at Alexandra blomstrer, og det er ingen tvil om at det blir en god karakter. (Foto: Thomas Reisæter)
Stig Henrik Hoff fikk følgende kommentar fra Tor Fløysvik: Du har god innlevelse, god teknikk og en føring som gjør at Alexandra blomstrer, og det er ingen tvil om at det blir en god karakter. (Foto: Thomas Reisæter)

– Lidenskapsblikket er ikke tilgjort på TV

Stig Henrik Hoff vil bli damefavoritt

Stig Henrik Hoff fikk gode kritikker for sin rumba i kveldens "Skal vi danse". Etter dansen ble det pratet i studio om Hoffs lidenskapelig blikk.

Selv mener han at han alltid er lidenskapelig.

Ikke bare på TV.

Det er slik jeg er. Lidenskapsblikket er ikke tilgjort på TV. Du kan ikke late som om du er lidenskapelig, du må virkelig være det, sier han til «God Kveld Norge».

Dansepartneren hans Alexandra Kakurina bekrefter at Hoff er lidenskapelig så det holder.

– Han er sånn hele tiden. Dette er ikke noe som dukker opp hver gang vi er på TV, det er også til stede under øving, sier hun.

Damefavoritt

Hoff som også i kveld fikk gode kritikker fra dommerne håper hans lidenskapelige vesen skal gå rett hjem i de tusen hjem, og da spesielt hos damene.

– Jeg hadde ikke hatt noe imot om jeg ble en favorittt hos damene, sier han til "God Kveld Norge".