Carlos Tevez (Foto: Martin Rickett/AP)
Carlos Tevez (Foto: Martin Rickett/AP)

Tevez avslører Chelsea-samtaler

Inrømmer at han var nær ved å signere for Chelsea da han forlot Manchester United.

Manchester City - Chelsea (13.45)

Se kampen på TV 2 PL HD 1 eller tv2sumo.no

I dag er det duket for «the Clash of the Cash» når City tar imot serieleder Chelsea hjemme på Manchester of City Stadium. Carlos Tevez & co skal prøve å ta tre poeng og utfordre de blå i kampen om seriegullet, selv om Roberto Manicini tror Chelsea vinner Premier League enkelt.

Den argentinske spissen innrømmer nå overfor Sky Sports at han kunne ha spilt for Chelsea i stedet for City.

Tevez var nemlig i samtaler med Blues-boss Carlo Ancelotti før han signerte for de lyseblå.

- Da United ikke ville ha meg, hadde jeg samtaler med Ancelotti, men det kom aldri et konkret bud på bordet, sier Tevez.

Holder fast på Mancini-kritikken
Som endte opp som en suksess hos megarike Manchester City.

Carlos Tevez (Foto: PAUL ELLIS/Afp)
Carlos Tevez (Foto: PAUL ELLIS/Afp)

Selv om ikke alt har vært like rosenrødt.

Det argentinske spissesset var nemlig lite fornøyd med Mancini forrige sesong, og kritiserte italienerens treningsmetoder. De utsagnene angrer han ikke på.

- Jeg mener jeg hadde rett. Denne sesongen, siden kampene kommer så tett, er det ikke tid til doble treninger, og jeg er lettet over at det ikke er et tema. Men jeg står ved det jeg sa.

26-åringen som bøttet inn 23 mål for City i fjor innrømmer at han ble sjokkert da han ble tildelt kapteinsbindet av Mancini denne sesongen.

- Det overrasket meg virkelig. For det første er ikke engelsken min fantastisk, og å kommunisere i garderoben er ikke alltid enkelt. Men det har en positiv innvirkning på spillet mitt. Før kunne jeg forsvinne fra kampene 10-15 minutter, men nå kan jeg ikke gjøre det. Jeg må være 100 prosent konsentrert hele tiden.