HYLLES: Dimitar Berbatov (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
HYLLES: Dimitar Berbatov (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Berbatov innrømmer at prislappen har tynget

- Jeg er beskjeden, og folk som ikke kjenner meg skjønner ikke det, sier bulgareren.

Se Bolton - Manchester United direkte på TV 2 PL HD 1 eller tv2sumo.no søndag kl. 13.00.

Dimitar Berbatov har startet sesongen glimrende, men innrømmer at prislappen på 30,75 millioner pund, som tilsvarer rundt 300 millioner kroner, har vært tyngende for ham.

- Det distraherer meg
I et åpenhjertig intervju med The Guardian sier bulgareren, som tidligere har fått mye kritikk for sin innsats i United-drakten, at det er vanskelig å la være å tenke på hvor mye penger klubben har brukt på ham.

- Man prøver å ikke tenke på det, men noen ganger er det vanskelig å la være. Du begynner å tenke at det er mye penger, og på hva som skjer om du ikke beviser at du er god nok i forhold til en slik sum, og om du ikke scorer nok mål, sier Berbatov.

- Disse tankene går alltid gjennom hodet mitt, og noen ganger kan det være dårlig for konsentrasjonen, fordi det distraherer meg fra målet jeg har om å spille og å nyte fotballen, fortsetter 29-åringen.

- Jeg er beskjeden
Han sier at han til tider har følt seg ensom i England.

- Det er derfor jeg sier at de engelske spillerne er heldige som spiller i sitt eget lang - de trenger ikke dra utenlands og se hvor vanskelig det er å komme til et nytt sted, de trenger ikke å møte nye mennesker og starte et nytt kapittel i sine liv, sier Berbatov, som hevder han er en beskjeden kar.

- Om folk ikke kjenner meg tenker de at jeg er en merkelig fyr - og jeg er en merkelig fyr, vet du. Jeg er beskjeden, og folk som ikke kjenner meg skjønner ikke det. Jeg liker ikke å være veldig sosial, og det er fordi jeg er en beskjeden person. Jeg har mine nære venner rundt meg, og jeg har vanskelig for å slippe noen andre inn i min indre sirkel, sier bulgareren.