Kronprinsessen tilbake på BI

Mandag tar kronprinsesse Mette-Marit fatt på tredje år av deltidsstudiene ved Handelshøyskolen BI i Oslo. I løpet av studieåret skal hun etter planen delta på fem samlinger, den siste i Barcelona.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rektor Tom Colbjørnsen vil ta imot når kronprinsessen tropper opp i Nydalen mandag formiddag. Kronprinsessen skal nå ta programmet «Teamledelse og lederteam» som inngår i Master- og Management-porteføljen. Tidligere har hun tatt programmene «Ledelse; makt og mening» og «Consulting».

Deltidsstudiene kommer i tillegg til Mette-Marits tettpakkede program som mamma og ikke minst representant for kongehuset. Etter planen skal hun delta på fem studiesamlinger av tre til fem dagers varighet. De fire første er i BIs lokaler i Nydalen, mens siste samling er lagt til Barcelona i Spania i mai.

Mens hun har studert, har kronprinsessen insistert på å bli behandlet som en vanlig student, både ved opptak og på kursene. Onsdag neste uke har hun likevel gått med på å stille opp på vegne av de kongelige når karrieredagene arrangeres på BI. (©NTB)