Fernando Torres (Foto: Tim Hales/Ap)
Fernando Torres (Foto: Tim Hales/Ap)

- City byr 465 millioner for Torres i januar

Fernando Torres står fremdeles på ønskelisten til megarike Manchester City.

Selv om sommerens «Silly Season» er over for denne gang, spekulerer britiske tabloider fremdeles i fremtiden til Liverpools stjernespiss Fernando Torres.

Nå hevdes det at Fernando Torres skal være klar til å forlate Liverpool i det neste overgangsvinduet fordi han ikke er fornøyd med klubbens utvikling under den nye manager Roy Hodgson.

Megarike Manchester City skal være klar til å legge inn et bud på 50 millioner pund - eller rundt 465 millioner kroner - for å hente stjernespissen fra Anfield i januar, hevder The Daily Mirror , Sports.co.uk og The Daily Star fredag.

Den nybakte VM-vinneren med Spania føler klubben ikke har investert nok i nye stjerner, og vurderer nå sin fremtid i Liverpool.

Gjorde helomvending i sommer
Mange trodde at Torres ville forlate Liverpool allerede i sommer, etter at klubben ikke maktet å kvalifisere seg til Mesterligaen og endte på 7. plass i Premier League.

Barcelona, City og Chelsea viste alle interesse for angriperen. Men Torres bestemte seg for å bli værende etter at Roy Hodgson besøkte Torres på sin ferie i Spania og overtalte ham til å bli.

Signeringen av Joe Cole - og lovnader om at Liverpool ville hente ytterligere stjerner til Anfield - skal ha ført til at Torres gjorde helomvendig.

Liverpool har imidlertid så langt hentet relativt ukjente navn til klubben etter at Cole kom til klubben. Salget av Javier Mascherano - kanskje en av de beste defensive midtbanespillerne i internasjonal fotball - og den dårligere starten på sesongen, bekymrer Torres.

Derfor er det ikke utenkelig at Torres vil forlate Liverpool, påstår Daily Star.

Fernando Torres (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
Fernando Torres (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Kun spekulasjoner
Manchester Citys manager Roberto Mancini har overhodet ikke strøket Torres’ navn på ønskelisten, og plassert 26-åringen øverst på sin shoppingliste i januar. Citys megarike eiere skal være klar til å sette ny overgangsrekord for å sikre seg spanjolen.

Påstandene som blir servert i engelske tabloider er naturlig nok ikke bekreftet fra offisielt hold, verken fra Liverpool eller Manchester City - og det spørs om Torres vil forlate Anfield til fordel for en annen engelsk klubb.

Spanjolen har nemlig tidligere gjort det klart at Liverpool er den eneste aktuelle klubben å spille for i Premier League.

Roberto Mancini (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
Roberto Mancini (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Les også:
Langli mener det er noe pill råttent over City
City-fansen forsvarer klubbens pengebruk
25-mannsregelen skaper trøbbel for storklubbene