Sliter i fengselet :  George Michael har fått fengselspersonellet til å frykte at han skal selvskade seg. (Foto: KGC 102, © AD)
Sliter i fengselet : George Michael har fått fengselspersonellet til å frykte at han skal selvskade seg. (Foto: KGC 102, © AD)

George Michael sliter i fengselet

Personalet er redd for at han skal selvskade seg.

George Michael har angivelig hatt store psykiske problemer etter at han ble satt inn i London-fengselet Pentonville.

Nå frykter de ansatte i fengselet at han kan komme til å påføre seg selv skader, skriver The Sun.

Deprimert?

George skal selv ha insistert på at han ikke er deprimert, og at det ikke er noen fare for at han kommer til å skade seg selv.

Men rett etter dommen han fikk i Highbury Corner Magistrates Court i London, skal de ansatte i fengselet ha blitt bekymret for Georges oppførsel.

– Det er typisk å gi fengselspersonellet en advarsel om selvskading dersom den innsatte har oppført seg merkelig i retten, sier en kilde til The Sun.

Overflyttet

Etter å ha kjørt sin Range Rover rett inn i en fotobutikk i Hampstead i nordvest London, ble popstjernen dømt til åtte ukers fengsel.

Les mer: George Michael dømt til fengsel

Han ble tatt hånd om av legepersonell før han ankom Pentonville fengselet i London. Han tilbragte tre dager der, før han ble overflyttet til et annet fengsel utenfor London, i Newmarket, skriver The Sun.