Morten Gamst Pedersen (Foto: TV 2)
Morten Gamst Pedersen (Foto: TV 2)

Gamst om City: - Vi viste at man ikke kan kjøpe poeng

Morten Gamst Pedersen med et stikk til den rike Manchester-klubben.

Blackburn får ofte kritikk for sin tøffe spillestil, og blant annet scoret Christopher Samba et kontroversielt mål i forrige helgs kamp mot Fulham.

Morten Gamst Pedersen er ikke bekymret over slike ting.

- I disse dager blir du straffet om du gjør feil, enten du spiller mot Blackburn eller noen andre i Premier League. Det er viktig å ta vare på sjansene man får. Han hjalp oss til ett poeng, og med litt flaks hadde vi scoret enda et. Vi kan ikke alltid leve på at det andre laget skal gjøre feil, men forhåpentligvis kan vi få flere mål til helgen, sier Gamst Pedersen.

Se reportasje i videovinduet over!

Gleder seg til Lancashire-derby
Og til helgen blir det et nytt Lancashire-derby for Blackburn. Burnley er borte, men nå er det Blackpool som står på motsatt banehalvdel. Gamst Pedersen gleder seg.

- Ja, selvfølgelig. Burnley gikk ned, men det var en flott kamp å spille. Nå er det Blackpool. Jeg har aldri spilt mot dem i ligaen, så jeg ser selvfølgelig frem til kampen, sier han.

I den kampen har Blackburn favorittstempelet, selv om de har spilt 1-1 i sine to siste ligakamper.

- Vi viste at man ikke kan kjøpe poeng
Sist hjemme mot Fulham, og i runden før det borte mot sterke Manchester City.

- Vi spilte mot et lag som har ubegrenset med penger, men vi viste at man ikke kan kjøpe poeng. De har mange gode spillere, men på en god dag viste vi at en liten klubb som Blackburn kan konkurrere med alle, og på en god dag kan vi også vinne, sier Gamst Pedersen.