Mattias Andersson (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)
Mattias Andersson (Foto: Teigen, Trond Reidar/SCANPIX)

Andersson skjelt ut i Drammen

- Voksne mennesker bør holde seg for gode for sånt.

Tidligere Strømsgodset-spiller Mattias Andersson dro hjem til Skien med dobbel skuffelse i bagasjen. Ikke bare røyk Odd ut av cupen etter 0-2 mot Godset, svensken måtte også tåle svært mye pepper fra publikum på sin gamle hjemmebane.

- Jeg synes det er litt rart. Voksne mennesker bør holde seg for gode for sånt. Men jeg får tross alt betalt for dette, så jeg tåler det.

- Synes du det var ufortjent?

- Morsommere med applaus
- Ja, med tanke på hva jeg har gjort for Godset og de følelsene jeg fortsatt har for klubben, så synes jeg det. Det hadde vært morsommere å få applaus, men sånn er livet, sier Andersson, som ikke lar ukvemsordene gå inn på seg.

- Det betyr ikke så mye. Jeg har akkurat gått gjennom en fødsel på hjemmebane, og det har tatt all min energi og mine tanker, sier Andersson.

Nå blir Odd-spillernes fokus rettet mot serieinnspurten og jakten på en fjerdeplass som kan gi spill i Europa neste sesong.

- Rar finale
- Det var kjedelig å tape, og vi prøvde så godt vi kunne, men Godset var bedre og vant fortjent. Finalen blir en rar affære med Follo på plass, men de har vist at de kan slå hvem som helst. Godset er favoritter, men kampen skal spilles først, advarer Andersson.