Mia Gundersen
Mia Gundersen

Mia Gundersen ber Esben Esther Pirelli Benestad tenke seg om.

– Unødvendig «Skal vi danse»-kritikk.

Mia Gundersen var med på «Skal vi danse» i 2009. Hun opplevde dommerne med Tor Fløysvik i spissen som veldig profesjonelle.

Skuespilleren mener kritikken Einar Gelius og Esben Esther Pirelli Benestad har rettet mot dommerpanet de siste dagene er unødvending.

– Knallhard underholdningsindustri

Mia Gundersen som gikk helt til finalen i «Skal vi danse», mener kjendisprest Einar Gelius overdriver i sine uttalelser etter at han gikk ut av programmet forrige fredag.

– Det er et stort press for de som er med i programmet, og det kan nok føles sårt i det øyeblikket man går ut. Det er menneskelig å bli skuffet, men Gelius overlever nok dette, sier hun.

Gundersen som selv er vant med konstruktive tilbakemeldinger fra teaterscenen, mener dommerne er pedagogiske og profesjonelle.

– Dette er et underholdningsprogram, og man må ikke ta alt like alvorlig. Jeg tok med meg den kritikken jeg fikk, og forbedret meg, sier hun til «God Kveld Norge».

På bærtur

Esben Esther Pirelli Benestad gikk i går knallhardt ut mot dommerne i programmet, og hevdet at de ikke var kultiverte og eide dannelse. Han mente også at dommerne hadde motiver utover dansingen da det kom til hans levesett.

Dette kjøper ikke Mia Gundersen .

– Her drar Pirelli Benestad det litt langt. Han må nok tenke seg litt mer om i denne saken. Dommerpanelet består av profesjonelle mennesker, som gjør jobben sin ut fra det. Det blir tullet å lage noe større ut det, sier hun.