ARTISTGALLA. ¿ Når jeg først skal gjøre comeback er det en god sak å gjøre det på, sier Siri Lill Mannes. Hun skal leder artistgallaen sammen med Solveig Kloppen.
ARTISTGALLA. ¿ Når jeg først skal gjøre comeback er det en god sak å gjøre det på, sier Siri Lill Mannes. Hun skal leder artistgallaen sammen med Solveig Kloppen.

Siri Lill gjør comeback på TV 2

Sluttet som nyhetsanker, og nå blir hun programleder.

Siri Lill Mannes takket for seg som nyhetsanker på TV 2 Nyhetene tidligere i år.

Da hadde hun ledet TV 2s flaggskip siden 1992.

Allerede i desember gjør hun comeback på TV-skjermen som programleder for TV 2s tradisjonsrike artistgalla som Siri Lill skal lede sammen med Solveig Kloppen .

Artistgallaen sendes 4. desember på TV 2.

Festkveld

Artistgallaen blir en festkveld med artister fra inn - og utland, akrobatikk og sjonglører i verdensklasse.

Kjente artister som Bjørn Johan Muri , Bye og Rønning, Odd Nordstog, og Ida Jenshus deltar på artistgallaen.

Alt dette støtter Leger Uten Grenser.

– Når jeg først skal gjøre comeback er det en god sak å gjøre comeback på, så det er derfor jeg har stilt opp, sier Siri Lill til «God Kveld Norge».

– Det er et scoop å ha fått med seg Siri Lill, det føles veldig trygt og godt, sier Solveig Kloppen.

– Beina vises!

Siri Lill synes ikke det er så stor overgang fra å jobbe med nyheter til å bli programleder for artistgallaen.

– Den største forskjellen er at beina vises! Men det er også en god del ting som er likt, for jeg har vært ute på reportasjereiser i lag med Leger Uten Grenser. Det er jo det jeg har jobbet med i nyhetene: reise ut i felten og rapportere om det hjemme, sier Siri Lill til «God Kveld Norge».

Vemodig å slutte

Siri Lill sluttet i «drømmejobben» i TV 2 Nyhetene for å utvikle seg videre.

– Dette har vært drømmejobben. Jeg føler meg heldig som har fått gjort dette så lenge. Nå føler jeg behov for å utvikle meg videre. Jeg vil lære mer, og synes det er viktig å ikke stagnere i jobben man har. Det kan være fint å gi seg på et punkt der man føler alt fungerer, sier hun til tv2nyhetene. no.

– Dette er vemodig for meg. Jeg har hatt 18 strålende år med fantastiske kolleger. Det beste med TV 2 er, og har vært miljøet, sa Siri Lill dengang.