stine marie
stine marie

Paradise-deltaker fikk Facebook-profil slettet av hackere

– Jeg er veldig, veldig frustrert.

Stine Marie Lothe Svendsen , kjent fra «Paradise Hotel» på TV3, fortviler.

– Ble hacket

Reality-deltakeren har nemlig blitt utsatt for hacking.

– Noen har kommet seg inn på hotmailen min og sannsynligvis gjennom det fått tak i Facebook-passordet. Nå er Facebook-profilen min slettet. Alt er borte, og det er særlig kjipt på grunn av alle bildene som har forsvunnet, sier hun bekymret til «God kveld Norge».

– Jeg oppdaget det nå i dag. Det som er rart er at det samme skjedde med hotmail-kontoen min for cirka en måned siden, men da fikk jeg tilbakestilt passordet, legger hun til.

Ber om hjelp

Stine Marie har brukt samme mail-adresse siden hun begynte å bruke internett, og har mye pikant informasjon i mailboksen. Hun frykter nå hvordan dette kan bli misbrukt av uvedkommende.

– Det er sykt, for man har jo hele livet sitt på Facebook og mail. Særlig med bildene på Facebook er det ille. Det er jo så mange minner der, det er som om noen hadde satt fyr på fotoalbumet ditt, sier hun.

Hun aner ikke hvem som kan stå bak ugjerningen, men ber nå om hjelp fra datakyndige for å ta tilbake kontrollen over mailkontoen. Facebook-profilen er forsvunnet, men hun håper det går an å få tilbake i alle fall noe av informasjonen.

– Dersom noen kan hjelpe meg, vær så snill å ta kontakt med meg via min blogg, ber hun.