triana til iglesias (Foto: TOM HANSEN, © TS)
triana til iglesias (Foto: TOM HANSEN, © TS)

Triana Iglesias hyller Aylar på facebook

Triana Iglesias er stolt av Aylars danseferdigheter.

Aylar har gjort en strålende innsats i «Skal vi danse» til nå, og dette setter mange pris på. Triana Iglesias som danset i fjorårets program har startet en egen facebookgruppe for Aylar og dansepartneren hennes, Egor.

Stor fan

Triana Iglesias gjorde en sterk innsats i «Skal vi danse» i fjor og kom på en 4. plass. Sammen med venninnen og modellen Tine Narvestad har hun startet egen facebookgruppe som hyller Aylar.

Takknemlig

- Aylar bærer en korallfarget,
  asymmetrisk kjole i gull. Som mange av kjolene i konkurransen er den
  pyntet med Swarovski-krystaller, og da blir det veldig eksklusivt. Hun
  har en skulder bar, og det kler henne. Fargen på kjolen passer perfekt
  til hennes hudtoner og hårfarge, mener Lein. (Foto: Eirik Bratthammar/)
- Aylar bærer en korallfarget, asymmetrisk kjole i gull. Som mange av kjolene i konkurransen er den pyntet med Swarovski-krystaller, og da blir det veldig eksklusivt. Hun har en skulder bar, og det kler henne. Fargen på kjolen passer perfekt til hennes hudtoner og hårfarge, mener Lein. (Foto: Eirik Bratthammar/)
Aylar er takknemlig for støtten hun får.

– Tine Narvestad og Triana Iglesias har vært såååå snille og opprettet en egen "heiagjeng" gruppe til Egor og meg. Her skal det virkelig danses og underholdes! Ingen ting skal stoppe oss! Men vi trenger all støtte vi kan få, og setter en enorm pris på deres deltagelse i heiagjeng-gruppen, sriver Aylar på sin facebookside.

Dans på roser

Aylar sliter hardt på trening om dagen, og er fullt fokusert på lørdagens Rumba.

«Skal vi danse» er ingen dans på roser! Det virker kanskje sånn, men det er masse slit, svette, detaljer, teknikker og mye pirkearbeid som ligger bak fremførelsene på lørdagskveldene. Du kan umulig forstå dette jo mindre du prøver selv. Det er beinhardt både fysisk og psykisk!, skriver Aylar på sin facebookside.