Håvard Nordtveit (Foto: TV 2)
Håvard Nordtveit (Foto: TV 2)

Ankelskade hindrer Nordtveits Arsenal-debut i ligacupen

Kunne fått sjansen i tirsdagens oppgjør mot erkerival Tottenham.

London/Bergen (TV 2 Sporten): Tirsdag skulle Håvard Nordtveit endelig debutere på Arsenals A-lag i ligacupkampen mot Tottenham. En ankelskade setter 20-åringen på sidelinjen, men Nordtveit har god tro på at debuten i storklubben snart vil komme.

- Det er i alle fall de tilbakemeldingene jeg har fått nå. Da jeg ble skadet ble reservelagstreneren litt oppgitt på det, han så faren for at jeg kunne gå glipp av noen kamper, sier Nordtveit til TV 2 Sporten.

- Hvilke tilbakemeldinger har du fått fra sjefen sjøl, Arsène Wenger?

- Det er ikke mange 20-åringer som spiller stopper i Premier League. Han sier det bare er å være tålmodig, så vil sjansene komme, sier Nordtveit.

Underveis har han fått råd av Ole Gunnar Solskjær om å være tålmodig - og jobbe hardt.

- Han sa at «du vil bli en bedre fotballspiller. Det har mye å si at du jobber 110 prosent hver dag, at du ikke blir skuffet om du ikke trener med A-laget». Jeg er sikker på at min dag vil komme. Om jeg holder meg skadefri og har litt flaks skal dette gå bra, sier han.

20-åringen spilte flere kamper i sesongoppkjøringen, men til tross for skader i Arsenal-forsvaret har han ennå ikke fått sjansen i en Premier League-tropp.