Harry Redknapp l (Foto: CHRISTIAN CHARISIUS/Reuters)
Harry Redknapp l (Foto: CHRISTIAN CHARISIUS/Reuters)

Redknapp forstår ikke hvorfor ligacupen ikke prioriteres

Synes ikke noe om at lagene som ikke spiller europacupfotball hviler spillere.

Denne uken skal Premier League-lagene spille ligacupfotball. Tottenham-manager Harry Redknapp sliter med å forstå hvorfor managerne i Premier Leagues middelhavsfarere ikke topper lagene sine i turneringen.

- Ligacupen er en god og viktig turnering, spesielt om du ikke spiller mesterligafotball. Jeg kan aldri forstå de klubbene som ligger på midten av tabellen og som hviler spillerne sine i ligacupen. For meg er det en turnering hvor du har sjansen til å komme til Wembley. Det er en god turnering, og man får muligheten til å vinne en cup, sier Redknapp, og fortsetter:

- Jeg skjønner ærlig talt ikke hvorfor man endrer så mye på laget når man ikke er involvert i europacupfotball. Det er annerledes når du er i mesterligaen, for da har du så mange forskjellige turneringer og prioriteringer å ta deg av. Men jeg skjønner ikke hvorfor noen lag ikke satser på det. Det er en glimrende mulighet til å vinne en cup, sier Tottenham-manageren.

Se intervjuet i videovinduet over!

Hans Tottenham møter Arsenal i ligacupen tirsdag, og Arsenal-manager Arsène Wenger har latt ungdommene spille i ligacupen i en årrekke.

Les også: Se alle helgens Premier League-scoringer

At det er nettopp Arsenal som står på motsatt banehalvdel gjør det imidlertid vanskelig for ham å rokere på sitt eget lag, ettersom Tottenham-fansen alltid ønsker et godt resultat mot erkerivalen.

- Det gjør det, men om du ser på Arsenal så har de gjort det i årevis. Han har vært sterk i troen, og brukt de unge spillerne til og med i semifinalene, sier Redknapp.

- Du må gjøre det som er rett for laget. Jeg er nødt til å se på ligaen og mesterligaen. Og så har du det som skjedde i helgen. For en uke siden hadde vi midtstoppere i overflod. Så mistet vi plutselig Kaboul med en hamstringskade lørdag, og Corluka har en ryggskade. Vi har fått to skade, og Michael Dawson er ute i lang tid. Plutselig er vi nede i tre stoppere, og Ledley (King) kan ikke spille både lørdag og i midtuken. William Gallas har akkurat kommer, og manglet trening. Jeg har kastet ham inn i noen kamper, men han er en annen spiller vi må være forsiktig med, sier Redknapp.

Dermed kan det være duket for et oppgjør der begge lag stiller med mange unge spillere på White Hart Lane.