skav (Foto: Marius Gulliksrud, © Marius Gulliksrud)
skav (Foto: Marius Gulliksrud, © Marius Gulliksrud)

– Maria er min hardeste kritiker

Fredrik Skavlan får høre det på hjemmebane.

Fredrik Skavlan skal nå i gang med sin fjerde sesong av «Skavlan».

Får kritikk

Til den svenske avisen Expressen avslører han at den som er aller mest kritisk til jobben han gjør, er samboeren Maria Bonnevie .

– Min kjæreste er min hardeste kritiker. Hun er veldig god til å se hva jeg gjør feil. Jeg har også en redaksjon som er hard mot meg, og som jeg kan være hard mot. Jeg tror det er eneste måten vi kan bli bedre på, det funker ikke å være grei, sier Skavlan til Expressen.

– Har premierenerver

Noen navn er allerede klare for programmet, blant disse er countrystjernen Taylor Swift, Håkan Hellström, Tom Jones og Robert Plant. I tillegg dukker Robbie Williams opp.

– Det er fjerde gang han er gjest hos meg, og det kjennes alltid bra å gå inn i en sesong når jeg vet at han er med, fastholder Skavlan overfor den svenske avisen.

Den rutinerte programlederen innrømmer også at premierenervene er tilstede, til tross for over ti års erfaring i rollen.

– Det er like skummelt hver gang. Det blir bare vanskeligere og vanskeligere, ettersom man stiller stadig høyere krav til seg selv, fastholder Skavlan i intervju med Expressen.