Therese Cleve
Therese Cleve

Therese Cleve:
– Jeg ønsker å få folk til å bevege seg mer

Se Jan Øyvind Helgesen og Vår Staude prøve seg på hoftebevegelser!

– Synes ikke det så så vanskelig ut jeg, sier Jan Øyvind Helgesen med et smil, om Therese Cleves Samba i God morgen Norge i dag.

Se Sambaen her!

458918

Treningseffekt

– Dette er veldig bra trening. Jeg har danset siden jeg var 2,5 år, og fortsatt blir jeg sliten, sier Therese Cleve til God morgen Norge i dag. Det er noe med hvor mye du gjør på hvert trinn, som igjen gjør noe med hvor mye effekt det har.

– Denne treningsformen gjør deg mer bevisst på kroppens bevegelser, sier Therese

Dans med høy puls

Therese Cleve er kjent fra flere sesonger med «Skal vi danse» på TV 2, samt et dansekurs med God morgen Norges reportere Bjarte og Nina, høsten 2009.

Etter å ha fått en liten datter i desember i fjor, er hun nå klar for å lære deg flere dansetrinn, samt gi deg trening.

– Hvis man ser på «Skal vi danse», så tenker man, oi, hva de får til på en uke. Det er noen av de triksene jeg skal lære dere her i høst, sier Therese Cleve.

Sjenerte nordmenn

– Jeg føler det er min misjon, sier Therese Cleve. Jeg ønsker å få det norske folk til å bevege seg litt mer. Det er ikke flaut å bevege på hoftene, sier hun.

Se Vår Staude og Jan Øyvinds hoftevrikk her!

458917


– Jeg merker at det er unaturlig, sier Vår Staude.

– Det er unaturlig for vi er ikke vant til det, sier Therese. Å røre på hofter, oi, det er hvertfall ikke sånn vi skal gjøre i dagens lys, ler Therese.

Samba har mye fokus på mye hoftebevegelser og hoftesving.

Bli med å trene

Therese viser deg små triks fra forskjellige danser gjennom høsten, men du kan også bli med Therese å trene på flere treningssentere rundtomkring i landet.

Les mer om hvor du kan trene på Thereses nettside: http://www.movimenti.no/

458915