Juventus Leonardo Bonucci (Foto: ALESSANDRO GAROFALO/Reuters)
Juventus Leonardo Bonucci (Foto: ALESSANDRO GAROFALO/Reuters)

Så våknet Juventus

Etter en elendig sesonginnledning ble det liv i Juventus. Med 4-0-seieren i Udinese er troen tilbake i Torino-laget.

Tap mot Bari etterfulgt av 3–3 hjemme mot Sampdoria er langt under kravene i den seiersvante storklubben. Med søndagens firemålsseier på Friuli synes trener Luigi Delneri å ha fått noe mer orden på forsvarskaoset.

Leonardo Bonucci startet Juves målfest da han utnyttet en håpløs tabbe fra Samir Handanovic i Udinese-målet på et frispark da knapt 20 minutter var spilt. Bare fire minutter senere sto nyinnkjøpte Fabio Quagliarella for en lekkerbisken. Den tidligere Napoli-spissen sendte ballen i mål med hælen.

Et annet av Juve-kjøpene i sommer, Milos Krasic, blir det ventet mye av. Han sammenlignes allerede med Pavel Nedved, og i Udine søndag var den lyshårede serberen meget god. Et innlegg rett før pause åpnet for at Claudio Marchisio kunne sette inn 3-0. Tidligere Udinese-helt Vincenzo Iaquinta økte til 4–0 et lite kvarter før slutt. Han feiret så heftig at han pådro seg gult kort.

For Udinese fortsetter motgangen. Klubben haltet sist sesong, og de tre første seriekampene i høst har gitt tre tap og svake 1-7 i målforskjell.