Dimitar Berbatov (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Dimitar Berbatov (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

- Form spiller ikke så stor rolle når United og Liverpool møtes

Men Matthew Le Tissier holder en knapp på Manchester United og Dimitar Berbatov.

Se Manchester United - Liverpool på TV 2 PL HD 1 eller i vårt kampsenter kl. 14.30.

Matthwe Le Tissier skulle egentlig være gjest i TV 2s Premier League-studio søndag, men flytrøbbel gjorde at han ikke kom seg videre fra Frankfurt.

- Jeg hadde et lite mareritt på flyplassen i Frankfurt. Det var en lite hjelpsom dame i sikkerhetskøen som nektet å la meg gå foran i køen, selv om jeg viste henne boardingkortet mitt som viste at flyet jeg skulle ta gikk om 15 minutter. Hun tvang meg til å vente i køen I 15 minutter til, og da jeg kom til gaten var den stengt og flyet borte, forklarer Le Tissier på telefon med TV 2 Sporten.

- Form spiller ikke så mye inn
Han har likevel tatt seg tid til å slå av en prat om superoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool.

- Jeg forventer en spennende kamp med høyt tempo. Form spiller ikke så mye inn når Manchester United møter Liverpool, det er en så stork kamp og spillerne er så giret at alle resultater er mulige. Manchester United har hjemmefordel og for Liverpool har ikke Fernando Torres funnet formen helt ennå, så jeg tror Manchester United har overtaket, sier Le Tissier.

- Er det mest press på United?

- Ja, det er det. Det er veldig viktig etter at de glapp ledelsen sent i kampen mot Everton og Fulham, og jeg tror de under press for å ikke havne for mange poeng bak Chelsea. Jeg tror vi kan forvente Chelsea slår Blackpool senere i ettermiddag, sier Southampton-legenden.

Tror på Berbatov
Han tror ikke det er Fernando Torres eller Wayne Rooney som er de spillerne man virkelig må se opp for på Old Trafford søndag. I stedet er det en bulgarerer han trekker frem.

- Jeg tror at formspilleren for øyeblikket er Dimitar Berbatov, jeg tror han er Manchester Uniteds viktigste spiller i dag. Han har fått en bra start på sesongen, og han begynner å se ut som den spilleren da han var i Tottenham, sier Le Tissier.