Camilla Herrem (Foto: Holm, Morten/Scanpix)
Camilla Herrem (Foto: Holm, Morten/Scanpix)

Byåsens mesterligadrøm brast

Camilla Herrem og Byåsen reiste seg mesterlig lørdag, men tapet mot svenske Sävehof fredag ble skjebnesvangert.

Byåsen tok en sterk 26-20-seier over det makedonske vertslaget Metalurg Skopje lørdag, men laget til Valeri Putans kan i beste fall ende på samme poengsum som Sävehof. I så fall går Byåsen bak på innbyrdes oppgjør, og laget får ikke spille mesterliga denne sesongen.

- Det er selvfølgelig kjipt, men jeg tror EHF-cupen passer for oss nå. Det ville blitt tøft i mesterligaen. Vi er et ferskt lag, sier landslagsspiller Camilla Herrem.

Det forsmedelige sjumålstapet mot Sävehof fredag ble Byåsens bane. Ettersom det svenske overraskelseslaget fulgte opp med 33-21 over rumenske Cluj Napoca lørdag, er Byåsens håp om gruppeseier ute.

- Vi så at Sävehof var et bedre lag enn oss, selv om vi kunne gjort en bedre forsvarskamp. Svenskene er uten tvil det beste laget i gruppen. De har mye fart og gjennombruddshissighet, sier Herrem.

Byåsen-spillerne fikk høre det av trener Putans etter fredagens kamp. Lørdag kveld var det ikke tvil om at de hadde forstått alvoret. Metalurg Skopje ble feid av banen. Camilla Herrem var toppscorer med seks mål, mens Pernille Wibe var sjef i forsvar. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2