Erik Huseklepp og Jan Gunnar Solli (Foto: John Christian Lundstadsveen)
Erik Huseklepp og Jan Gunnar Solli (Foto: John Christian Lundstadsveen)

Solli og Huseklepp: - Tror vi møter et annet RBK

Jan Gunnar Solli og Erik Huseklepp forventer et revansjesugent Rosenborg, men lover å gi dem kamp på søndag.

Brann-spillerne fikk med seg Bayer Leverkusens nedsabling av Rosenborg i Europaligaen.

- De fikk kjørt seg og det er ingen tvil om at Bayer Leverkusen var et godt lag, men som Eggen oppsummerte fint etterpå; målene som kom var preget av personlige feil defensivt. Jeg tror nok det er et annet lag som møter oss på søndag, sier Jan Gunnar Solli til TV 2 Sporten.

- Hvilket lag forventer du å møte søndag, Erik Huseklepp?

- De har vel allerede vært ute og sagt at de skal ta hevn mot oss på søndag, men de skal få jobbe hardt for det. Vi ønsker oss tre poeng vi og. De skal få jobbe hardt.

Duoen tror resultatet i Tyskland kan få betydning for trøndernes innstilling til søndagens kamp.

- Ja, det har jo vanket en del skryt til Rosenborg og at de spiller bra fotball etter at Eggen tok over - spesielt offensivt. Men så har det kanskje skortet litt på det defensive. Som Eggen sa på tv i går, så må de kvitte seg med kampen og glede seg til neste. Der er han veldig flink til å piske dette inn i spillergruppa. Men å tro at det kommer et skadeskutt dyr, det tror jeg ikke på, sier Solli.

- Tror du det?

- Nei, de er nok ganske klare til å ta hevn på søndag, smiler Huseklepp.

Solli tror det kan være en fordel for Brann at Rosenborg har en tøff kamp i beina.

- Ja, jeg tror de er slitne. Mange av spillerne har spillt nesten to kamper hver uke over lang tid, og når du ser at Per Ciljan Skjelbred og Markus Henriksen begynner å gå litt tom for krefter - så tror jeg ikke det er lettere for Roar Strand, ler Solli.