RIVALISERENDE VENNINNER: Carla Bruni ser angivelig på Michelle Obama som sin eneste konkurrent til tittelen «verdens mest sexy og glamorøse førstedame». (Foto: SCANPIX)
RIVALISERENDE VENNINNER: Carla Bruni ser angivelig på Michelle Obama som sin eneste konkurrent til tittelen «verdens mest sexy og glamorøse førstedame». (Foto: SCANPIX)

Fransk presidentfrue sjalu på Michelle Obama

En uautorisert biografi hevder den franske førstedamen Carla Bruni er en selvopptatt og sjalu kvinne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den uatoriserte biografien «Carla: A Secret Life» er skrevet av journalisten Besma Lahouri. Her kommer det frem at den franske førstedamen, som er gift med president Nicolas Sarkozy, er en svært sjalu og selvopptatt kvinne, skriver SkyNews.

Ifølge boken skal Bruni blant annet ha vært desperat etter å ha et tett forhold til det amerikanske presidentparet.

Samtidig ser Bruni på Michelle Obama som den eneste rivalen hennes til tittelen «verdens mest sexy og glamorøse førstedame».

Selvsentrert

Boken er basert på over hundre intervjuer med Carla Bruni. Men 42-åringen blir nok beskrevet på en annen måte enn hun hadde håpet.

I boken heter det at hun er en «ekstremt selvsentrert kvinne som ikke klarer å interessere seg for andre ting enn dem som direkte angår henne selv».

Tidligere flammer

Den italienske sangeren og tidligere supermodellen giftet seg med president Sarkozy tre måneder etter de møttes i 2008. Sarkozy forlot sin forrige kone for Bruni.

Men selv om boken omtaler forholdet til Sarkozy som genuint og fullt av kjærlighet, skal de ha hatt nok av utfordringer.

Carla Bruni skal blant annet ha invitert flere av sine tidligere flammer til parets sommerhus i Sør-Frankrike i fjor mens hun og ektemannen var på ferie sammen.