senkveld
senkveld

Senkveld i 200!

John Cleese, Harald Eia, Bård Tufte Johansen, Per-Kristian Foss og Bjørn Johan Muri er gjester i Senkveld nummer 200.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Thomas og Harald gleder seg stort til å få besøk av en av sine store helter. Humorlegenden John Cleese er i Norge på turné om dagen for å skaffe inntekter til å dekke sitt enormt dyre skilsmisseoppgjør og vi lurer på om ekskona ikke snart har fått nok penger?

Cleese møter to av Norges morsomste menn; Harald Eia og Bård Tufte Johansen. De er snart aktuelle med sitt eget humoristiske talkshow på NRK.

Så er det knyttet stor spenning til bokutgivelsen til politiker Per-Kristian Foss. Selvbiografien "Innenfra" kom ut på onsdag og beskriver blant annet hvordan den populære Høyre-mannen har måttet kjempe mot fordommer som homofil politiker også innad i sitt eget parti.

Etter MGP-nederlaget slo Bjørn Johan Muri voldsomt tilbake. "Yes man" ble en superhit som hersket over radiobølgene i svært lang tid. Nå er albumet hans "Airwaves" ute og sammen med det en splitter ny hit. Vi gleder oss til å høre "Once upon a time" på Senkveld-scenen.

Og i Camp Senkveld er det duket for den aller første konkurransen. Deltakerne må spise noe alt annet enn innbydende sjømat på kortest mulig tid. Det var en utfordring som ble tung å svelge for begge lagene.

Dette er for øvrig program nummer 200 av "Senkveld med Thomas og Harald".

Se "Senkveld med Thomas og Harald" på TV 2 fredag kl 22.15