Müller Bayern (Foto: MICHAELA REHLE/Reuters)
Müller Bayern (Foto: MICHAELA REHLE/Reuters)

Sterk sluttspurt og Müller-kanon reddet Bayern mot Roma

Forrige sesongs tapende finalister stanget lenge mot Roma-muren, men Thomas Müllers volleykanon og ringreven Miroslav Klose fikset seier.

Bayern München - AS Roma 2-0

I sesongens første Mesterliga-kamp på Allianz Arena fikk de fremmøtte oppleve at en nokså jevn første omgang preget av stillingskrig ble avløst av en omgang der Bayern München virkelig tok kommandoen.

Bayern presset resultatløst på med et stort spillemessig overtak i en lang periode, og i et forsøk på å stikke hull på byllen kjørte Bayern et dobbeltbytte der spissparet Klose og Gómez ble satt inn etter 67 minutter.

Sluttspurt av høy klasse
Tolv minutter før slutt ga den offensive satsingen resultater. Stjerneskuddet Thomas Müller dunket inn 1-0 med utsiden av foten fra spiss vinkel på en herlig halv volley.

Ballen føk i mål med en voldsom skru langt ute i Roma-keeperens høyre hjørne, via stolpen. En praktscoring av tyskeren som imponerte så stort under VM.

Klose Bayern (Foto: MICHAELA REHLE/Reuters)
Klose Bayern (Foto: MICHAELA REHLE/Reuters)

Bare fem minutter senere var Roma-keeper Sérgio uoppmerksom på et frispark. Da dukket selvfølgelig goalgetteren Miroslav Klose inn foran mål med en lang tå.

Klose fastsatte sluttresultatet til 2-0 og en høyst fortjent hjemmeseier.