bleiekrigen2
bleiekrigen2

Kiwi slår tilbake mot Rema

Bleiekrigen fortsetter: – Dette er bare en fis i vinden for oss, sier Kiwi. Nye butikker hiver seg på.


Etter at Rema 1000 i går valgte å sette ned prisen på sine Landlord-bleier til fem kroner per pakke, har Kiwi i dag gjort det samme med sitt «billigmerke» First Price.

– Det er ikke noe problem å svare på stuntet til Rema. Hvem som helst kan sette ned prisen på noe du ikke selger noe av, sier Per Erik Burud, kjedeleder i Kiwi.

Les saken her: Nå koster en pakke bleier fem kroner.

– En fis i vinden

Kiwi setter nå ned prisen på First Price-bleier til kr 4,90 per pakke. Kiwi-sjefen mener likevel at folk kommer til å fortsette å kjøpe merkebleier.

– Libero har 70 prosent av salget i Norge. Når det er så liten forskjell i pris kommer nok folk til å velge Libero likevel. Det som er morsomt for oss er at en av våre største konkurrenter er dobbelt så dyre som oss på Libero. Prissenkingen på billigmerkene er bare en fis i vinden, sier Burud.

Kiwis prissenking får markedsdirektøren i Rema, Lars Kristian Lindberg, til å trekke på smilebåndene før de svarer med samme mynt og senker prisene igjen.

– He, he. Som kjent eksisterer ikke 10-øringer lenger, men for syns skyld så setter vi ned Landlord-bleiepakken 10 øre og kliner dermed prisen ned i 4,90 per pakke, sier han til TV 2 hjelper deg.

Siste: Rimi hiver seg på

Etter at Kiwi varslet at de svarer på Remas siste priskutt, velger nå også Rimi å gjøre det samme.

– Fra i morgen tidlig selger vi vår egen bleie under navnet Euroshopper til kr 5,- per pakke, sier Kristina Kollerud, informasjonsrådgiver i Rimi til TV 2 hjelper deg.

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter