LYKKELIG: Jan Thomas ser for seg en fremtid med barn og familieliv.  (Foto: Scanpix)
LYKKELIG: Jan Thomas ser for seg en fremtid med barn og familieliv. (Foto: Scanpix)

Jan Thomas: – Jeg har vært overfokusert på utseendet mitt

Nå vil stylisten bruke tid på papparollen.

Jan Thomas er aktuell med livsstilsprogrammet «Happy Day» på TV 2. Her skal den erfarne stylisten få anledning til å gjøre det han er aller best på, nemlig å forbedre folks utseende og stil.

– Mindre selvsentrert

I et nytt intervju med KK forteller Jan Thomas om kropps- og utseendefokuset vi lever med i dagens samfunn.

– Som 43-åring er jeg mye mindre selvsentrert og ser på det store ansvaret jeg har med erfarne briller. Det er så lett å få vrangforestillinger. Jeg snakker av erfaring. Jeg har selv vært der - i hysteriet som tok all min tid. I mange år dreide det seg om hvor flott man skulle være, hvilken suksess man hadde, hvor ung man så ut. Ikke alle er like sterke som meg og håndterer det racet, sier han til magasinet.

Vil ha barn

Et av Jan Thomas sine aller største ønsker, er å få barn sammen med ektemannen Christopher Mørch Husby .

– Jeg kan ikke vente lenger. Jeg gleder meg til å komme ut av min boble og flytte fokuset til dette barnet. Kanskje jeg en dag glemmer å gå på gymmen, smiler han til KK.

– Jeg har ro, harmoni og kjærlighet. Jeg har fått et mer avslappet forhold til utseendet mitt og jobben. Jeg har tidligere overfokusert på utseendet mitt fordi jeg trodde det var alt jeg hadde. Jeg visste ikke bedre, avslutter Jan Thomas til magasinet.